Pohvalnice

Ovim kratkim osvrtom na rad Biro-gradnje želim sa svima podijeliti svoje iskustvo s navedenim arhitektonskim biroom i gdjom. Kalaš-Zajc.

Naime, kako smo suprug i ja, kao i mnogi koji kupuju zemljište za gradnju svoje kuće iz snova, bili već prilično umorni nakon cijele te potrage, niza transakcija i papirologije, sama pomisao na još jedno traganje za idealnim arhitektom nas je prilično frustriralo. Bilo je potrebno opet izdvojiti vrijeme za sve te razgovore, objašnjavanja pa čekati ponude .............. Međutim, ovaj put, na našu veliku sreću i zadovoljstvo, nije bilo tako. Preporuku za Gdju, Kalaš-Zajc dobili smo od poznanika koji s njom već dugo surađuju. Budući da smo preporuku dobili i za još neke arhitekte, odličili smo kontaktirati i njih, ali sada vidim da smo s ostalima samo izgubili vrijeme.

Ulaskom u radni prostor gdje. Kalaš-Zajc dočeka vas simpatično lice u potpunost spremno da sasluša i čuje svaku vašu zamisao i želju, a vi u daljnjem razgovoru s njom dobivate dojam da je ostvarenje istih zaista moguće i da će se za sve naizgled komplicirane situacije, zaista naći rješenje. Svi ti pozitivni prvi utisci pokazali su se opravdani kroz našu daljnju poslovnu suradnju koja uskoro i završava, jer je projekt na samom kraju.

I na kraju, ukratko, profesionalnost, stručnost, susretljivost i srdačnost, za svaku preporuku svima koji se upuštaju u nešto tako iscrpljujuće i dugotrajno kao gradnja kuće, jer to doista uz kvalitetnu stručnu pomoć i podršku i ne mora biti tako.

Puno sreće u daljem radu cijelom timu,
s poštovanjem,
Željka Kučko Mrzljak

Bolju uslugu što se tiče kvalitete i kompleksnosti projekta, pristupu problema rješavanja i multimedijske prezentacije ne bismo dobili niti u najboljem ahitektonskom studiu u Švicarskoj.

Davorka i Gunvald Andersen – Norveška

Barbara koristim priliku da Vam zahvalim za vašu ideju. Još se sjećam kako je bilo teško smjestiti dva stana po etaži, Vama je to pošlo za rukom, stanari zadovoljni. Još jednom velika hvala!

Tomislav Iličić
investitor stambene zgrade

Posebno sam zadovoljan pristupom projektanta ekonometrijskom dijelu, maksimizirao je vrijednost koju potencijalni kupac dobiva za svoj novac inovativnim korištenjem prostora.

Ivan Hren
investitor kuća u nizu

Kontakt

BIRO-GRADNJA d.o.o.

Belečka 3
10000 Zagreb
TEL + 385 1 369 8198
FAX + 385 1 309 7818
GSM + 385 98 719 201
OIB 32631453403
MB 00299642
E-MAIL